Gårdsbutik i Stöde frestar med delikatesser från Blåtand

Vägg i vägg med fabriken i Stöde står dörren öppen till Blåtands gårdsbutik tre dagar i veckan. Här finner du sylt och frusna bär från Blåtand i stora och små förpackningar. Även ett litet sortiment med vilt, fisk och litet annat smått och gott.

Öppettider:
Du är välkommen till butiken tisdagar, onsdagar och torsdagar kl. 11 – 16.
Vill du prata med butiksansvarig, ring 070-6252099.

Fabriksförsäljning

Blåtand erbjuder fabriksförsäljning av frysta rensade bär (blåbär, lingon och hjortron) i förpackningar om 1,5 kg, 10 kg och 25 kg. Här kan du passa på att ladda frysen med en årsförbrukning av bär i naturlig form.

Svensk gourmetsylt

I vår gårdsbutik står hyllorna fyllda med goda syltklassiker för finsmakare. Här köper du gourmetsylt tillverkad enligt gammal svensk tradition och med en bärhalt på upp till 70 procent. Sylt på hjortron, blåbär, lingon och skogshallon tappad på glasburk i storlekarna 120 gram, 210 gram, 380 gram och 880 gram. Perfekt att avnjuta själv eller att ge bort i present.

Bärfabriken

Presenter och företagsgåvor från Blåtand

Hos oss kan du köpa uppskattade presentförpackningar och specialprodukter för privatpersoner samt företag som vill ge bort det lilla extra. Dörren till vår gårdsbutik står också öppen för dig som vill köpa stora mängder till företaget eller kanske en årsförbrukning för dig och din familj.

Du finner Blåtand i natursköna Ljungans dalgång

Fyra mil väster om Sundsvall, i natursköna Ljungans dalgång, finner du Blåtand alldeles intill E14, på adressen Stödevägen 80, 864 41 Stöde.